Mad på pisterne

VIP Room Restaurant

fooddrink1_0

Første klasses restaurant, hvor du kan genoplade energien efter en lang dag på ski eller en vandretur i bjergene. VIP Room tilbyder det bedste af bulgarske og europæiske retter og dens placering på Banderishka Poliana giver dig en fantastisk udsigt over bjergene som en bonus. Husk at bestille bord tidligt!
Bookinger: +359 885 917 505

180 degrees Ristorante

food-drink_mountain2

180 degrees er en typisk italiensk restaurant med en unik beliggenhed – lige på korsvej af fire skiløjper!  Det er ligegyldigt hvilken skibane du vælger. Her kan du altid finde den bedste pizza og velsmagende italienske retter skabt af den italianske kok, Chef Mirko. Desserten er ikke til at gå glip af! Restauranten ligger ved slutningen af skibane 4 ovenfor Shiligarnika.
Bookinger: +359 885 917 502

Umbrella bars

food-drink_mountain1

Oppustelige, gennemsigtige konstruktioner, der afslører en  vidunderlig udsigt til skipisterne og hele bjerget. Der er ikke noget bedre end en kop varm te, kold øl eller noget stærkere i en af disse barer på en solskinsdag i de snedækkede Pirin bjerge.

Bla-Bla Restaurant

fooddrink2_0

Velsmagende retter som tilfredsstiller enhver smag, især i kombination med udvalgte hvide og røde vine. Restauranten er bekvemt placeret på Shiligarnika, tæt på et par skipister.
Bookinger: +359 749 88935

Restaurant Bachvite

fooddrink4_0

Venlig betjening og en rig menu gør Bachvite [tønderne] et favoritsted for folk, der ønsker at slappe af på Banderishka Poliana og få et solidt måltid.
Bookinger: +359 749 88927

Fast food “Shtekite”

fooddrink8_0

Med en ny interiør og to etager er Shtekite (Polakkerne) på Banderishka Poliana en af de foretrukne fastfood restaurant, hvor du kan få en hurtig og velsmagende bid.

Cafe Chajnika

Hyggelig cafe beliggende på Banderishka Poliana, hvor en varm kop genoplade energi til flere eventyr på de sneklædte pister.

Fast food “Kozela

Praktisk fastfood restaurant for en hurtig bid mellem skipisterne. Placeret på plateauet lige ved siden af skibane 3.
Bookinger: +359 749 88918