Om Pamporovo

En lille perle for familier på skiferie: Masser af skiløb også for ungerne; hoteller der matcher børnefamiliernes krav, og i Pamporovo bliver du ikke flået, hver gang der bestilles en cola eller kakao!

PAMPOROVO – derfor:

♦ Stort set ingen liftkøer til de velfungerende lifter
♦ Perfekt for freestyle entusiaster – Pamporovo har Bulgariens eneste halfpipe anlæg
♦ Bulgariens billigste skiservice
♦ Børnevenligt område og familievenlige priser
♦ Super behageligt klima langt mod syd

Mens liftkøerne er blevet længere og liftpasset dyrere i det hypede Bansko, har skiløbere i de solbeskinnede Rodopibjerge nydt godt af netop det modsatte. Stort set ingen liftkøer og Bulgariens bedste priser på alt der hedder ski-service. Tiden er inde til at vende blikket mod Pamporovo.

Du finder pister i alle farver på nord- og sydvendte skråninger. De fleste nedkørsler ligger i læ af bjergene og de gamle fyrreskove. Det giver skiløbet i Pamporovo en hel særlig atmosfære og er med til at holde på sneen til langt ud på foråret. For at sikre sæsonen yderligere har godt 90% af områdets 38 km pister faciliteter til kunstsne og antallet af snekanoner vokser støt og roligt.

Her er aktiv Fun-Park, hvor der hvert år afholdes internationale konkurrencer, og som lever op til enhver snowboarders drøm om varierede udfordringer.

Og samtidig er skiløbet særdeles børnevenligt. Pisterne krydser hinanden flere gange på vej ned fra den 1950 m høje Snezhanka top, og gør det nemt at mødes i terrænet og kombinere sine nedkørsler med resten af familien. Men der er også udfordringer nok til, at den erfarne mor/far kan snuppe et par timer på slalompisten med et fald på 480 m eller aftenskiløb på ”Muren”.