Pamporovo, The Castle Complex

Komplekset har den perfekte beliggenhed i Pamporovo Resort, kun 10 min. fra skiløjperne og tilbyder sine gæster alle moderne bekvemmeligheder og underholdning for deres ferie.
 
Komplekset “The Castle” skiller sig ud med sin dejlige arkitektur og dens beliggenhed tæt på skiløjperen, samt en betagende udsigt over Orphic Mountain. Det er let at køre i bil til komplekset via hovedvejen, samt stå på ski fra Studenetz Station til komplekset. Fra kompleksets skigarderobe til den nærmeste liftstation – Ski Center 1, er der en anden bred og godt betjent skiløjpe også.
 
“The Castle” tilbyder sine gæster en bred vifte af luksuriøse møblerede lejligheder eller lejligheder med et eller to soveværelser, designet til at tilfredsstille de individuelle behov hos kunderne. Komplekset har kabel-tv og gratis internet. Der er en restaurant, lobbybar, engelsk pub, fitnesscenter, sauna, jacuzzi og massage.
 
Nyd de vidunderlige omgivelser for skiløb og vintersport! Ski er ikke den eneste mulighed for underholdning – “Adventure Center” på hotellet arrangerer ture med snescootere, ATV-ture og Paintball. Bjerget er et vidunderligt sted, også om sommeren, hvor du kan nyde at spille tennis, tage på rideture og vandreture, klatring, en organiserede udflugt samt mountainbiking i naturen.