Tips for skiløbere og snowboardere

Det er stadig begyndelsen, vintersæsonnen er nydt af mange skiløbere og vi kan nemt forme vores nytårsforsæt. Hvis du er en skiløber eller en snowboarder, finder du nok denne artikel meget brugbar. Her er vores bedste 5 forslag (du kan også kalde dem tips hvis du vil det) som vil hjælpe dig  med at opnå dine mål på skibakkerne! Vi lover, at vi ikke introducerer dig for hårde programmer, for vi tror på at du er kongen af den hvide sport, så du skal bare tro på dig selv og sørg for, at hvert store mål, kommer af mange små delmål.

 • Kom i form Selvom du er i god form, kan du få mere ud af din skitur, hvis du træner dig op til det. Vær sikker på, at du har sørget for nok tid til dine skieventyr, tag dit snowboard og bliv mesteren på bakkerne! Fantastiske træningsprogrammer vil give dig energi og vil hjælpe dig med at opnå nye mål på skibanerne. Hvis du nu vil stå på ski dagen lang, burde du holde dig til et strengt træningsprogram, der indeholder de bedste øvelser til din udholdenhed. Hvis du er i tvivl om noget sundhedsmæssigt, bør du kontakte din læge og samtidig huske at spise sundt og nærende mad.
 • Passer dine skistøvler? Mange af os, bruger mange penge på skiudstyr som skibriller, hatte, en god jakke osv., men vi glemmer tit skistøvlerne. Forskellen mellem at have det sjovt på skiløjperne og forbedre ens tekniske evner er, at vi skal være helt sikre på hvad vi gør (helt bogstaveligt) for, at opnå en fantastisk præsentation på skiløjperne og overskride vores egne forventninger. For at gøre dette, har komforten en høj prioritet.

  Du er god til at stå på ski, men du skal huske på, at det ikke er mærket på dit udstyr der hjælper når du står på ski, men komforten og det rigtige udstyr der får dig til at få det godt og hjælper dig med at forbedre din skills! Derfor er det vigtigste punkt her: Gå ikke på kompromis med dit skiudstyr – alt har en betydning!

 • Brug dit skipas mere og mere ”Hvert år fortæller venner og kunder at de ikke få nok ud af deres skiferier. Spørgsmålet er hvorfor? Hvis du har pakket dit skiudstyr, booket en ferie, tænkt over en dato, så skriv det i kalenderen. Et af dine Nytårsforsæt må være at tænke over dine ferier, som var det vigtigt møde, som du ikke må gå glip af!

  Ifølge Harvard Business Review er ”afslapning og ferie det, der forbedrer vores produktitivitet”, giver os bedre medarbejdere, påvirker vores personlige liv og minder os m, at vi skal nyde liften mere en noget andet! At føles os yngre, opretholdelse ved gode relationer til kollegaer, venner og familier. Når du har planlagt hvornår du afholder ferie, bør du især kigge skiløjperne i Bulgarien. Hvir du ønsker at rejse på skiferie med os, så tøv ikke, kontakt os eller tjek vores skipakker, som opdateres regelmæssigt!

 • Tid til en lektion Føler du dig tryg på de hvide skiløjper? Hvis det ikke er sagen, så vær ikke bange! Det er tid til forandringer. Du burde sætte tid af til lektioner og personlig udvikling. For at opnå vores mål og drømme, skal vi arbejde hårdt for dem. Sagde jeg hårdt? Stor med at læse videre, bare husk, at starten på det vi besluttede, er den første skridt til succes på løjperne.
  Det er tid til en lektion. Selvom du er skiløber, er der altid plads til forbedringer uanset hvor erfaren du er, om det så bare er for at opnå en bedre tekning eller bare.. blive bedre og bedre generelt.
  Jeg er sikker på, at du kan vise os 2-3 specielle skitricks på de hvide løjper og du vil stå på ski ubesværet, som hvis du kunne flyve. En lektion eller to vil aldrig skade dig. Tværtimod bør du give dig selv den opgave for, at forbedre dine skills! Det bedste er, at du ikke kan lave fejl, dog husk på at der er mange måder at lære på.
 • Eventyrlysten Bulgariens bjerge er majestætiske! Pirin, Rila, det mystiske Rhodope – du kan altid finde et! Nøglen til glæde er at nyde nuet og være klar til prøve noget nyt. Hvis du har besluttet dig for en skitur i januar i Bansko, kan du næste år tage minimum en weekend i Uzana eller Semkovo. Hvis solen i Pamporovo er for meget for dig (det tvivler jeg dog på) så nyd en tur på ski om aftenen i Borovets. Hvis du dog hellere vil prøve at stå på ski på forskellige skitracks, brug venligst vores Bulgaria Ski Centre for at finde informationer om skilifter, tracks, terræn osv… Ligemeget hvad dit yndlingssted er, er jeg sikker på at du altid føler at du er et nyt sted henne.

  Hvad er dit nytårsforsæt? Hvilken skidestination prøvede jeg ikke? Del gerne din næste destination og historie med os!